Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zoet! Charles Spencer deelt nieuwe jeugdfoto van hem en prinses Diana

4 april 2024 · Leestijd 2 min

De broer van prinses Diana (1961-1997) is erg actief op social media en deelt deze week een zoete jeugdfoto van hem en zijn jongere zus Diana op zijn eerste schooldag in 1968. Op de foto staan broer en zus in matchende uniformen. Bekijk de foto hieronder.

Charles Earl Spencer, de broer van de in 1997 verongelukte prinses Diana, deelt wel vaker familiefoto's op zijn Instagram-account. Zo werden we laatst getrakteerd op een jeugdfoto van Diana, Charles en hun moeder. Op die foto zijn de gelijkenissen tussen prinses Charlotte en haar overleden grootmoeder niet te missen. Ook deze week blikt Charles Spencer terug op zijn jongere jaren. Dit keer met een foto van zijn eerste schooldag.

Uit de oude doos

"Mijn eerste schooldag in september 1968. Mijn vader heeft deze foto van mij en mijn zus Diana gemaakt net voordat hij ons naar school bracht", zo schrijft Charles bij de jeugdfoto. Broer en zus zijn gekleed in matchende rode uniformen. Diana draagt en baret, de kleine Charles een rode pet.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Charles Spencer vertelt in de post ook kort over zijn nieuwe onthullende boek A Very Private School. "Ik was daar tot 1972, daarna ging ik naar een plek die ik in mijn memoires A Very Private School noem." In het boek laat Charles Spencer zich uit over zijn traumatische ervaringen op Maidwell Hall, een kostschool waar hij vijf jaar doorbracht. In het boek maakt hij onder andere bekend dat hij als jongen seksueel misbruikt en mishandeld is op de kostschool.

Foto's: ANP / Instagram @charles.earl.spencer

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--