Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De mooiste kiekjes van prins Albert en zijn tweeling

14 maart 2021 · Leestijd 1 min

De slingers kunnen uit in Monaco, want prins Albert blaast vandaag alweer 63 kaarsjes uit. We kennen hem natuurlijk allemaal als de trotse vader van tweeling Jacques en Gabriella. Om bij deze dag stil te staan verzamelden wij de mooiste kiekjes van prins Albert en 'zijn' tweeling!

Prins Albert werd geboren op 14 maart 1958 in Monaco als zoon van prins Rainier en prinses Gracia.  Hij heeft twee zussen, prinses Caroline en prinses Stéphanie. 

Prins Albert verlooft zich op 23 juni 2010 met Charlène Wittstock. Het burgerlijk huwelijk is plaats op 1 juni 2011. De kerkelijke inzegening volgt een dag later op de binnenplaats van het prinselijk paleis. Op 10 december 2014 wordt hun tweeling Jacques en Gabriella geboren. 

Regelmatig gaat Albert op pad met zijn tweeling, vaak in het bijzijn van prinses Charlène. Wij zetten de leukste momenten op een rijtje!

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--