Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze docu over de Zweedse royals mag je niet missen!

29 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Komende zaterdag zendt Blauw Bloed de documentaire 'A Year with the Swedish Royal Family’ uit. In deze nieuwe documentaire geeft de Zweedse koninklijke familie een bijzonder en exclusief inkijkje in hun leven.

Een jaar lang lieten de Zweedse royals zich voor én achter de schermen volgen door de camera. De koning, de koningin, kroonprinses Victoria, haar man prins Daniel als ook prins Carl Philip en prinses Madeleine. Het levert naast een inkijkje in het reilen en zeilen van de Zweedse monarchie ook tal van persoonlijke beelden van de Bernadottes op.

In de documentaire komen ook de royals zelf aan het woord in een aantal exclusieve interviews. Zo vertelt prinses Madeleine dat, ondanks dat ze zevende in de lijn van troonopvolging is, haar vader altijd een beroep op haar mag doen.

We kijken mee over de schouder van koning Carl Gustaf als hij zich gereed maakt voor de opening van het parlementaire jaar. En we volgen koningin Silvia tijdens haar bezoek aan Zuid-Afrika vanwege haar werk voor de World Childhood Foundation. Dit en veel meer!

De documentaire is tot 30 dagen na uitzending online te bekijken in Nederland.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--