Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe foto: Estelle en Oscar hebben hun eerste schooldag na de zomervakantie

21 augustus 2023 · Leestijd 2 min

De scholen in Zweden zijn weer begonnen! Dat betekent dat de twee kinderen van kroonprinses Victoria en prins Daniel, Estelle en Oscar, weer aan de slag moeten. Op hun eerste dag deelt het Zweedse hof een foto van broer en zus die beginnen aan een nieuw schooljaar.

"Terug naar school," staat geschreven bij de foto van prinses Estelle en prins Oscar. Met een rugzak op is te zien dat de kinderen klaar zijn voor hun eerste dag op school na de zomervakantie. Het is niet voor het eerst dat Oscar naar school gaat, vorig jaar begon de 7-jarige prins al op de basisschool

Lees verder na de foto.

Oscar en Estelle school 2023
Het Zweedse hof deelt deze 'back to school' foto van Estelle en Oscar in 2023.

Naast de leuke foto van de kinderen op hun eerste dag op school, delen ze ook kiekjes van de vakantie van het kroonprinselijk gezin. De kinderen hebben duidelijk genoten van hun vakantie in de natuur en ook hond Rio mocht mee op reis. Een leuk detail: alle foto's zijn gewoon gemaakt door moeder prinses Victoria! 

Estelle en Oscar vakantie 2023
Oscar vakantie 2023
Estelle vakantie 2023
Prinses Estelle tijdens haar zomervakantie in 2023.
Lieve terugblik: royals tijdens hun eerste schooldag

Lees ook over:

Lieve terugblik: royals tijdens hun eerste schooldag

Foto's: Kungahuset 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--