Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dankbare Eloise geniet van "gezellige tijd" met haar ouders in New York

16 mei 2024 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise loopt momenteel stage in New York, en daar geniet ze met volle teugen van. Prins Constantijn en prinses Laurentien besloten om een bezoekje te brengen aan hun oudste dochter en beleefden een leuke tijd met haar. Op Instagram laat een dankbare Eloise weten "enorm genoten" te hebben van deze dagen. Bekijk de beelden hieronder.

Gravin Eloise komt begin april aan in de Verenigde Staten om stage te lopen in New York. De oudste kleindochter van prinses Beatrix studeert sinds 2020 aan de Hotelschool in Amsterdam, maar we weten niet precies waar ze stage loopt. Wat we wél weten, is dat Eloise de afgelopen dagen bezoek kreeg van haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien.

Ook leuk om te lezen: Door prinses Laurentien hoeft gravin Eloise zich niet meer te vervelen

Eloise krijgt bezoek van haar ouders

Tijdens het bezoek van haar ouders gaat Eloise met ze naar een museum en lekker lunchen. Ook maakt ze samen met haar vader een wandeling door de stad. In de avond genieten Constantijn en Eloise van cocktails en een diner tijdens hun 'vader-dochter-avond'. In een video blikt Eloise terug op een geslaagde dag en laat ze weten zo'n 26.000 stappen gezet te hebben.

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto-overzicht

Naast een video deelt Eloise ook een aantal foto's van de dagen met haar ouders. Ze laat weten dat ze hen heeft kunnen laten zien hoe haar leven er in New York uitziet. "De afgelopen dagen bestonden voornamelijk uit veel wandelen, het ontdekken van mooie plekjes en genieten van lekker eten." Al met al heeft Eloise "enorm genoten" van de tijd die ze met haar ouders heeft doorgebracht. "Ik ben zo dankbaar voor deze momenten samen met hen, vooral omdat we het altijd zo druk hebben en niet altijd de kans krijgen om samen rustig dingen te doen."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beeld: Instagram - @eloisevanoranje

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--