Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: gravin Eloise deelt eerste beelden vanuit New York

8 april 2024 · Leestijd 2 min

Start spreading the news... gravin Eloise is gearriveerd in New York, waar zij voor een half jaar stage gaat lopen. Op haar Instagram-account deelt ze nu de eerste beelden.

Van Amsterdam naar New York

Begin dit jaar maakt gravin Eloise bekend dat ze voor een half jaar stage gaat lopen in New York. De 21-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien volgt momenteel een opleiding aan Hotelschool The Hague en daar hoort natuurlijk ook praktijkervaring in de vorm van een stage bij. En die praktijkervaring gaat de jonge royal nu dus opdoen in New York. Waar ze precies stage gaat lopen heeft ze niet bekend gemaakt. Op haar Instagram-account is te lezen dat Eloise vorige week door haar vrienden is verrast met een afscheidsfeestje (foto 5 in de post hieronder). Ook deelt de gravin haar lege studentenkamer in Amsterdam (foto 8), die ze dus voor een paar maanden inruilt voor een plekje in The City That Never Sleeps.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het avontuur is begonnen

Dit weekend is het dan eindelijk zover en begint het Amerikaanse avontuur. Op haar Instagram-account deelt Eloise dat ze in het vliegtuig zit en zoals we inmiddels van haar gewend zijn deelt ze ze na haar aankomst en eerste nacht(en) een fotoverslag, dat je hieronder kunt zien. Ze schrijft bij de foto's dat ze "dankbaar" is om in New York te zijn.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Anoniem in The Big Apple

Eerder dit jaar vertelde Eloise aan LINDA.meiden dat ze niet kon wachten om tijdelijk in New York te gaan wonen, mede omdat ze daar anoniem over straat kan. "Ik kan niet wachten. Niet dat ik mezelf zie als iemand die belangrijk is, meer dat niemand me kent", vertelde ze destijds aan het blad. Overigens is Eloise niet helemaal anoniem in The Big Apple, want er is nog een Nederlandse royal die momenteel stage loopt in de Amerikaanse stad. Isabella van Vollenhoven, de dochter van prins Bernhard en prinses Annette, volgt er momenteel een stage voor haar studie Creative Business.

Bron: ANP

Geschreven door

Sonja van Hal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--