Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Door prinses Laurentien hoeft gravin Eloise zich niet meer te vervelen

12 april 2024 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise loopt sinds enkele dagen stage in één van de meest dynamische steden ter wereld: New York. Hoewel ze daar helemaal alleen op pad is zonder familie, laat haar moeder prinses Laurentien haar niet zomaar gaan. Voordat Eloise op reis is gegaan, heeft haar moeder een cadeautje in haar koffer verstopt.

Begin dit jaar maakte gravin Eloise bekend dat ze voor een half jaar stage gaat lopen in New York en nu is het eindelijk zover! Eerder deze week stapte de gravin namelijk op het vliegtuig en inmiddels is ze veilig aangekomen in de grote Amerikaanse stad. Op Instagram deelt Eloise deze foto met een kop koffie en een schitterende skyline op de achtergrond.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Cadeautje van prinses Laurentien

In een nieuwe TikTok-video laat Eloise weten dat ze een leuk cadeautje heeft gevonden in haar koffer van haar moeder, prinses Laurentien. "Mijn moeder heeft wat aan mij doorgegeven", vertelt ze in de video. Vervolgens haalt ze een envelopje uit haar koffer. Daarop heeft prinses Laurentien de woorden "Zoek de grootste boekhandel van Manhattan". De gravin laat zich dat niet twee keer vertellen en gaat meteen op pad. Haar moeder heeft overigens nog veel meer opdrachten meegegeven aan haar dochter. Vervelen zit er voor Eloise dus nog even niet in.

De weergave van deze TikTok vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beelden: ANP / Instagram @eloisevanoranje / TikTok @eloise

Geschreven door

Mitchel van der Hoef

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--