Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zweedse prinses Estelle kijkt haar ogen uit samen met prins Daniel

18 mei 2024 · Leestijd 2 min

Prinses Estelle werd gisteren door haar vader prins Daniel meegenomen voor een leuk vader-dochter uitje. De twee Zweedse royals bezochten samen de Market Art Fair in Stockholm. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Prinses Estelle gaat wel vaker alleen op pad met haar vader. Zo bezochten vader en dochter samen een tentoonstelling toen kroonprinses Victoria in Bangladesh verbleef voor haar werkzaamheden voor de Verenigde Naties. Deze week is prinses Estelle dus opnieuw de hort op met haar vader, wederom een uitje met een culturele noot.

Interesse in kunst

Het lijkt er dan ook op dat prinses Estelle een ware interesse heeft ontwikkeld in kunst. Op de beelden van het Zweedse hof is te zien hoe de 12-jarige prinses haar ogen uitkijkt.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prins Daniel is zichtbaar trots wanneer hij naar zijn dochter kijkt. Iets wat ook opgevallen is op social media. Zo reageert een volger onder de social media post: "Bovenal zie je een vader trots op zijn dochter en een dochter met een blik naar haar vader vol genegenheid". "Zo mooi met een gezamenlijke interesse in kunst vader en dochter!" zo luidt de reactie van een ander.

Gelijkenissen met kroonprinses Victoria

Andere reacties gaan juist over de gelijkenissen met kroonprinses Victoria. Alhoewel de kroonprinses niet aanwezig is, vinden sommige gebruikers dat de gelijkenissen tussen prinses Estelle en kroonprinses Victoria niet te missen zijn. "Zo veel zoals haar mama", wordt er meerdere keren gereageerd.

Estelle_Victoria_2020.jpg
In 2020 neemt kroonprinses Victoria prinses Estelle mee op werkbezoek.De twee dragen matching outfits.

Foto's: ANP / Instagram @kungahuset

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--