Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Felipe en Letizia eilandhoppen zonder dochters

13 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Koning Felipe en koningin Letizia zijn donderdag tijdens hun werkvakantie op Mallorca naar een ander eiland van de Balearen gegaan: Menorca. Het Spaanse koningspaar had voor dit bezoek niet hun dochters Leonor en Sofia meegenomen.

Felipe en Letizia gingen langs bij de kaasfabriek Coinga waar de traditionele Mahon wordt gemaakt. Het koppel trof er medewerkers en leerde wat de impact is geweest van het coronavirus.

Voor het koningspaar was het bezoek aan het bedrijf extra bijzonder. De twee bezochten de fabriek vijftien jaar geleden ook, toen Letizia in verwachting was van Leonor.

Lees verder onder de foto's en video.

Felipe_en_Letizia_kaasfabriek.jpg
Koningin_Letizia_en_Felipe_koning_op_Menorca.jpg
Felipe_en_Letizia_wandelen_op_Menorca.jpg

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Prinses_Leonor_en_prinses_Sofia.jpg

Het Spaanse koninklijk gezin verblijft sinds vrijdag op Mallorca, maar heeft alsnog een volle agenda. Tijdens hun vakantie hebben ze allerlei officiële uitstapjes gepland staan.

Voor de jongste koningsdochter begon het verblijf op Mallorca met pech. De 13-jarige prinses Sofía raakte geblesseerd aan haar knie door een val in het koninklijke zomerpaleis. Bij het eerste uitstapje naar de plaats Petra waren dan ook vele ogen op haar gericht.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--