Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koning Felipe en koningin Letizia op stap met prinsessen in matchende outfits

10 juli 2024 · Leestijd 2 min

Koning Felipe en koningin Letizia brachten met prinses Leonor en prinses Sofía een bezoek aan Catalonië, waar ze een evenement van de 'Prinses van Girona Foundation' bezochten. Het gezin verscheen in op elkaar afgestemde looks. Scroll naar beneden voor de leuke beelden.

Leuke beelden

Het officiële Instagram-account van het Spaanse hof deelde leuke beelden van het gezin. Zo namen de prinsessen onder andere een kijkje in het atelier van een beeldhouwer.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Later op de dag werden de prinsessen vergezeld door hun ouders. Koningin Letizia droeg voor de gelegenheid een asymmetrische gedrapeerde jurk met een witte bucket bag van Carolina Herrera. Koning Felipe droeg een chic pak met een colbert in gebroken wit. Prinses Leonor zagen we in een witte oversized blouse met witte jeans van Mango. De jongste van het gezin, prinses Sofía, verscheen ook in het wit en droeg een luchtige top met een high waist broek. De zussen droegen matchende beige sleehakken.

Meer lezen over de mode van de Spaanse royals? Lees hier hoe koningin Letizia zich chic en professioneel kleedt in de zomer.

Lees verder onder de foto's.

ANP-503131576
Het gezin straalt in matchende outfits.
ANP-503131569
Koning Felipe, koningin Letizia, prinses Sofía en prinses Leonor poseren voor de foto.

Eerdere winnaars

Het gezin ontmoette winnaars van eerdere edities van de prijzen, waarmee ze de eerste dag van het evenement afsloten.

Lees verder onder de foto.

ANP-503131588
Het koninklijke gezin ontmoet eerdere winnaars.

Prinses van Girona Foundation

De Prinses van Girona Foundation richt zich met haar werkzaamheden op jongeren. De stichting wil jonge mensen steunen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en zet zich speciaal in om jonge, getalenteerde mensen te vinden die als rolmodel voor andere jongeren kunnen dienen. Zij worden beloond met de prijzen die jaarlijks worden uitgereikt. Prinses Leonor is erevoorzitter van de stichting, Prinses van Girona is haar Catalaanse titel.

Beeld: ANP/Instagram @casareal.es

Geschreven door

Lydia Reitsma

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--