Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Meghan weer terug van weggeweest

8 juni 2019 · Leestijd 2 min

Meghan, de hertogin van Sussex, is zaterdag voor het eerst weer in het openbaar verschenen sinds ze in maart van het toneel verdween vanwege de geboorte van haar eerste kind. Ze maakte haar opwachting bij Trooping the Colour, de officiële festiviteiten rond de verjaardag van koningin Elizabeth.

Tot grote vreugde van het Britse publiek zat Meghan in een van de koetsen die deelnamen aan de parade. Ze zat naast haar man prins Harry. De hertogin van Sussex zwaaide en glimlachte naar de honderden die langs de hekken stonden om een glimp op te vangen van de Britse royals. In de koets zaten ook Camilla en Catherine, de hertoginnen van Cornwall en Cambridge.

Lees verder onder de foto's.

Of Meghan erbij zou zijn, was vooraf nog onduidelijk. Eerder deze week liet ze nog verstek gaan bij het staatsbezoek van de Amerikaanse president Donald Trump. Haar moederschapsverlof was daarvoor een goede reden.

Meghan ging half maart met verlof en beviel op 6 mei van zoon Archie.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--