Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's van jarige prinses Estelle

23 februari 2016 · Leestijd 1 min

Prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel van Zweden, is dinsdag jarig. Ze mag op Slot Haga vier kaarsjes uitblazen. Het Zweedse hof heeft dinsdag nieuwe foto's van het meisje met haar ouders vrijgegeven.

Pinses Estelle is nu nog het enige kind van de Zweedse kroonprinses en de prins, maar volgende maand krijgt ze een broertje of een zusje. Estelle Silvia Ewa Mary is, na haar moeder, de tweede in de lijn van troonopvolging. Haar moeder, kroonprinses Victoria, is in maart uitgerekend.

Om te vieren dat Estelle vier jaar oud is geworden én bijna grote zus wordt, hebben wij een fotoalbum gemaakt vol schattige kiekjes van het Zweedse prinsesje. Klik hier voor de foto's.

Wie een felicitatie wil sturen aan het meisje, kan een bericht plaatsen op de Facebookpagina van het koningshuis. Haar tante prinses Madeleine heeft dat al gedaan namens haar dochter Leonore. Zij plaatste een foto van Estelle en Leonore.

Victoria-Daniel-Estelle.jpg
Prinses-Estelle-4-jaar.jpg

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--