Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Frederik en gezin delen warme kerstgroeten in videoboodschap

21 december 2020 · Leestijd 2 min

De Deense kroonprins Frederik en zijn gezin hebben op Instagram tijdens de laatste adventzondag een kerstboodschap gedeeld met hun volgers. Frederik hoopt dat iedereen, ongeacht de moeilijke tijd, een fijne kerst zal hebben.

In de video loopt het kroonprinselijk gezin met de hond door de tuin van kasteel Amalienborg. Eenmaal binnen voor het haardvuur steekt Frederik vier adventskaarsen aan voordat hij begint met het uitspreken van zijn boodschap. "Het wordt dit jaar een andere kerst, velen van ons kunnen kerstavond niet vieren met degenen met wie ze dat vroeger deden", beaamt de Deense kroonprins.

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Toch besluit Frederik - voordat hij met zijn gezin lachend aan de thee gaat - met een positieve noot. "Ongeacht hoe we het vieren, hoop ik dat jullie vreugde zullen vinden in de komende dagen, voor elkaar zorgen en bedenken dat we binnenkort naar betere tijden gaan. Mijn familie en ik willen iedereen de warmste kerstgroeten sturen, vrolijk kerstfeest."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--