Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Geen merknaam meer voor Harry en Meghan

22 februari 2020 · Leestijd 1 min

Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex, moeten afscheid nemen van de merknaam 'Sussex Royal'. Een woordvoerder van het koppel heeft vrijdag aan Britse media bevestigd dat de naam na dit voorjaar niet meer mag worden gebruikt.

Dit betekent dat hun eigen nieuwe organisatie niet de Sussex Royal Foundation gaat heten. Een aanvraag om die te registeren is dan ook ingetrokken, zo zegt een woordvoerder.

Vanaf 1 april maken Harry en Meghan geen gebruik meer van hun koninklijke titels. Ze worden vanaf dan niet meer aangesproken als zijne en hare koninklijke hoogheid. Harry blijft wel de hertog van Sussex, graaf van Dumbarton en baron Kilkeel. Meghan blijft de vrouwelijke variant van die titels voeren.

De naam 'royal' gebruiken ze veel. De twee hebben ook een website Sussex Royal en op Instagram een account dat @sussexroyal heet.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--