Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Monegaskische royals organiseren een 'geheim' bal

24 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Op vrijdagavond hielden de Monegaskische royals een geheim bal in Monaco. Of nou ja, geheim? Het bal werd in ieder geval niet breed uitgemeten in de media en vond op een mysterieus tijdstip plaats. De beelden zijn op en top glamorous, precies van wat je van zo'n 'geheim' bal zou verwachten.

Het bal werd georganiseerd als ode aan prins Rainier, die mei dit jaar 100 jaar geweest zou zijn, en prinses Grace. De dresscode (black-tie) was veelbelovend en het tijdstip (middernacht) dikte het mysterie van dit bal nog extra aan. 

Een koninklijke familie-reünie 

Prinses Stéphanie, de jongste dochter van prins Rainier en prinses Grace, koos voor een champagnekleurige jurk. Ook prins Albert, de zoon van Rainier en Grace was aanwezig. Zijn vrouw, prinses Charlène, schitterde door afwezigheid. Broer en zus gingen ook nog eens samen dansen tijdens het bal, en daar deelt het hof leuke beelden van. 

Lees verder onder de foto.

albert-stephunie-monaco
Prins Albert en prinses Stéphanie dansen op het gala.

Aan de arm van prins Albert verscheen zijn nichtje Camille Gottlieb, de dochter van zijn zus prinses Stéphanie. Camille vergezelde in de zomer ook al prins Albert en prinses Charlène bij het Rode Kruis-gala. De 25-jarige mocht dit weekend dus wederom een galajurk aantrekken en koos bij deze chique familie-reünie voor een gebloemd ontwerp met tule. 

Lees verder onder de foto.

monaco-royals-gala
V.l.n.r.: Marie Ducruet, Louis Ducruet, prinses Stéphanie, prins Albert, Camille Gottlieb.

Aan de andere kant van prins Albert en prinses Stéphanie zien we Louis Ducruet en zijn vrouw Marie op de foto staan. Louis is de zoon van prinses Stéphanie en is zes maanden geleden vader geworden van Victoire. Dit is voor Louis en Marie hun eerste kindje. De twee zagen er afgelopen vrijdag tip top uit op de rode loper. 

louis-marie-ducruet
Louis Ducruet met zijn vrouw Marie.

Foto's: Instagram @palaisprincierdemonaco

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--