Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Grappige anekdote over Máxima in 'Typisch Apeldoorn'

20 april 2020 · Leestijd 2 min

De stad Apeldoorn heeft een bijzondere band met de Oranjes. Zeg je Apeldoorn dan denk je al snel aan Paleis Het Loo. Het programma 'Typisch' strijkt deze week neer in de koninklijke stad, die al ruim vijftig jaar de woonplaats is van prinses Margriet en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven.

In Apeldoorn wonen ook de tweelingzussen Jolanda en Linda. Zij zijn echte liefhebbers van het koningshuis. De twee staan dan ook bekend als de Royalty-twins. In de komende afleveringen van 'Typisch Apeldoorn' laten ze ons kennismaken met alle bijzondere koninklijke plekken in de stad en vertellen ze een grappige anekdote over Máxima.

Lees verder onder het videofragment.

In de serie maken we ook kennis met de excentrieke sigarenhandelaar Hans van Werven. Hij kreeg vroeger nog wel eens koninklijk bezoek over de vloer... onder anderen de zonen van prinses Margriet en Pieter.

En we ontmoeten in de bossen van Radio Kootwijk zendamateur Jan Willem. Hij sprak via zijn zendinstallatie de meest bijzondere mensen van over de hele wereld, onder wie - geloof het of niet - koning Hoessein van Jordanië.

Benieuwd naar alle bijzondere verhalen? Kijk naar 'Typisch Apeldoorn' van maandag t/m donderdag om 19.20 uur op NPO 2.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--