Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gravin Eloise straalt op blauwe loper in jurk van haar moeder

7 oktober 2022 · Leestijd 2 min

Donderdagavond verscheen gravin Eloise bij het Gouden Televizier-ring Gala in een jurk van haar moeder. ''Hij is van mijn moeder geweest'' zei Eloise tegen SBS6.

Tegen de camera vervolgde ze met: "Mijn hele outfit eigenlijk", "Echt waar." Volgens Josine Droogendijk gaat het om een jurk van Talbot Runhof die prinses Laurentien droeg in 2014. 

Lees verder onder de foto!

ANP-455849364

De gravin gaf aan dat ze het ''heel gek'' maar ook ''heel cool'' vond om aanwezig te mogen zijn bij de uitreiking van de Televizier-prijzen. ''Het is heel bijzonder om mee te maken'', zei ze tegen het ANP.

Prinses Laurentien droeg de jurk op het dankfeest voor prinses Beatrix in 2014. 

Lees verder onder de foto!

ANP-326152686

Eloise moedigde vooral haar goede vriend Robbert Rodenburg aan, die uiteindelijk won met zijn online-interviewserie Open Kaart, zo vertelde ze voorafgaand aan de uitreiking.

Robert heeft aangegeven dat hij het nichtje van Eloise, Amalia, graag zou willen interviewen voor zijn online progamma. Eloise is al eens te gast geweest maar toch zou hij nog iemand uit de familie willen spreken. "Ik denk dat dat in Nederland toch wel de grootste naam is'', zegt hij over de Oranjes. 

ANP

'Hallo, ik heb kanker' wint Televizier-Ster Jeugd

Lees ook over:

'Hallo, ik heb kanker' wint Televizier-Ster Jeugd

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--