Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan komen met onthullende biografie

4 mei 2020 · Leestijd 2 min

Het gerucht was er al langer, maar prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben wel degelijk meegewerkt aan een onthullende biografie. Volgens The New York Post vertellen de Sussexes in het nieuwe boek alles over hun dramatische stap terug binnen het Britse koningshuis.

De biografie krijgt de naam 'Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family', en bestaat uit interviews met het stel. Die gaven ze kort voor ze het Verenigd Koninkrijk verlieten en besloten om te verhuizen naar Los Angeles. Het boek wil de vele geruchten rondom de hertog en hertogin van Sussex ontkrachten. De biografie komt uit in augustus en is geschreven door royalty-verslaggevers Omid Scobie en Carolyn Durand, van respectievelijk Harper's BAZAAR en Elle.

Het boek gaat deels over de Britse pers, die zich erg agressief tegenover Harry en Meghan opstelde. De prins en zijn vrouw zijn nu verwikkeld in een hevige juridische strijd tegen de Daily Mail en de Mail on Sunday, die een brief aan Meghans vader publiceerden in 2019. Afgelopen vrijdag bepaalde de rechter dat de hertogin delen van de rechtszaak moest laten vallen, maar ze is vastbesloten de zaak door te zetten.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--