Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Harry en Meghan met baby Archie op Ibiza'

15 augustus 2019 · Leestijd 2 min

Prins Harry en Meghan hebben de afgelopen week met hun babyzoon Archie doorgebracht op Ibiza. Dat berichtten Spaanse media. Britse en Amerikaanse bladen hebben het nieuws overgenomen.

"Volgens verschillende Spaanse media is het trio naar verluidt naar Ibiza gevlogen met een privéjet en verbleven ze tijdens hun zesdaagse reis in een afgelegen villa, ver weg van nieuwsgierige blikken", aldus Hello Magazine.

De vakantie begon kort nadat Meghan haar 38e verjaardag had gevierd. Spaanse media wijzen erop dat ze eerder op het populaire vakantie-eiland is geweest. In 2016 plaatste ze zelfs foto's van haar verblijf - toen met vriendinnen - op Instagram.

Forse kritiek

Het paar krijgt donderdag van alle kanten kritiek op hun keuze om met een privévliegtuig naar Ibiza te vliegen. De hertog en hertogin van Sussex worden in de tabloids en op sociale media bestempeld als hypocrieten.

Harry had in juli nog op zijn eigen Instagram-pagina geschreven dat 'met bijna 7,7 miljard mensen die deze aarde bewonen, elke keuze, elke voetafdruk, elke actie een verschil maakt.' Volgens de Daily Mirror ondermijnde het echtpaar de eigen geloofwaardigheid met deze vakantievlucht.

Buckingham Palace wil niet op de berichten reageren. Vakanties zijn privé. Door een privéjet te gebruiken wist het gezin aan de aandacht van de media te ontsnappen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--