Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan nog steeds belangrijk voor Elizabeth

24 juni 2021 · Leestijd 2 min

Het lijkt er op dat alles nog koek en ei is tussen koningin Elizabeth en prins Harry en zijn vrouw Meghan. Een foto van de hertog en hertogin van Sussex staat nog altijd prominent in de woonkamer van de Queen, zo bleek woensdag toen premier Boris Johnson op audiëntie kwam.

ANP-432931570.jpeg

De afgelopen tijd suggereerden sommige Britse media op basis van paleisbronnen dat Harry en Meghan de koningin niet vooraf om toestemming hebben gevraagd om hun dochter Lilibet te noemen. Lilibet was het koosnaampje dat prins Philip voor zijn vrouw gebruikte. De Sussexes lieten weten dat juist wel te hebben gedaan.

Behalve een foto van Harry en Meghan heeft de koningin ook plaatjes van prins William en Catherine en Zara en Mike Tindall ingelijst.

Nieuwe film

Fans hebben deze week een voorproefje gekregen van de aankomende film over prins Harry en zijn vrouw Meghan. De Amerikaanse producent en tv-zender Lifetime heeft woensdag de eerste trailer gedeeld.

De film Harry & Meghan: Escaping the Palace, die komend najaar moet uitkomen, vertelt over de stap terug van het koppel binnen het Britse koningshuis. In de trailer is onder meer te zien hoe de prins, gespeeld door acteur Jordan Dean, belooft zijn vrouw te beschermen tegen de agressieve media. Als kijkers de trailer moeten geloven dan laat de film zien dat "niet alle sprookjes een goede afloop hebben", zo luidt de tekst in het voorproefje.

Het is de derde film die Lifetime maakt over het leven van de prins en zijn vrouw. In 2018 kwam de film Harry and Meghan: A Royal Romance uit, gevolgd door Harry and Meghan: Becoming Royal in 2019.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--