Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan volgen nog maar 1 account op Instagram

2 januari 2020 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn het nieuwe jaar positief begonnen. Op Instagram laten ze namelijk weten in januari slechts één account te volgen, en dat account is compleet gefocust op het delen van goed nieuws.

"Gelukkig nieuwjaar! Voor 2020 zetten we onze traditie voort waarbij we accounts in het zonnetje zetten die ons inspireren, en die ons herinneren aan al het goede in de wereld," schrijven Harry en Meghan. "Maar deze keer focussen we onszelf op één account per maand. In januari willen we onze aandacht richten op @goodnews_movement. Deze door journalisten gemaakte pagina viert de goede daden en het positieve nieuws in onze wereld." Het koninklijke stel hoopt dat het hun volgers blijdschap brengt om goed nieuws te kunnen zien.

Stress

De Sussexes hadden een jaar gevuld met geluk en stress. In mei werd hun zoontje Archie geboren, maar ook moest het stel omgaan met alle mediastress en klaagde Harry zelfs de tabloids Sun en Daily Mirror aan, vanwege gehackte telefoons en het gedoe rondom de vader van Meghan.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--