Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Harry en hertogin Meghan verschijnen na lange tijd samen op rode loper

24 januari 2024 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn vrouw hertogin Meghan zijn gesignaleerd op de rode loper. Geen onbekend terrein voor deze prins en voormalige actrice. Toch is het bijzonder, want het stel verschijnt (met uitzondering van de Invictus Games) niet vaak samen in het openbaar. Het is dan ook voor het eerst sinds lange tijd dat de twee hun opwachting maken op een filmpremière.

Het stel bezocht de filmpremière van de film Bob Marley: One Love. Het rode loper evenement was niet in Californië, de Amerikaanse staat waar het stel momenteel met hun kinderen Archie en Lilibet woont. Nee, de première was in Jamaica en dat maakt hun aanwezigheid nog specialer. 

Avondje uit in Jamaica

Prins Harry en hertogin Meghan worden door de lokale media in beeld gebracht. De Jamaica Gleaner deelt beelden van het paar op hun sociale media. Daarin is te zien hoe prins Harry hand in hand loopt met zijn vrouw. Meghan draagt een satijnen uitlopende rok en een top met spaghetti-bandjes. Bekijk de foto's onderaan het artikel.

Wist je trouwens dat dit de échte naam van prins Harry is? 

Sinds lange tijd samen op de rode loper

Eigenlijk zou prins Harry al afgelopen weekend door zijn vrouw vergezeld worden. Hij kreeg toen een prijs uitgereikt voor zijn verdiensten in het leger uit de hand van John Travolta. Meghan bleef echter thuis omdat een van hun kinderen ziek zou zijn.

Het stel verscheen voor het laatst in mei 2023 samen op de rode loper. In New York kreeg Meghan toen de Women of Vision Award uitgereikt, alleen verliep die avond niet zoals gepland. Het stel werd namelijk achtervolgd door de pers waardoor er bijna een auto-ongeluk ontstond. Hier waren de hertog en hertogin van Sussex enorm van geschrokken, omdat de situatie veel weg had van het tragische ongeluk van prinses Diana uit 1997. Gelukkig leek het er in Jamaica gisteren vrediger aan toe te gaan. Kijk maar! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--