Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Het gaat"een klein beetje beter"met prins Philip

3 maart 2021 · Leestijd 2 min

Het gaat weer een "klein beetje beter" met de Britse prins Philip, aldus zijn schoondochter Camilla. Dat vertelde de hertogin van Cornwall aan de Britse media na een bezoekje aan een vaccinatiecentrum.

Toch heeft de hertog van Edinburgh op sommige momenten wel veel pijn, vult ze aan. "We duimen voor hem", sluit ze af.

De hertog van Edinburgh ligt al bijna twee weken in het ziekenhuis met een infectie. Daarvoor moet hij voorlopig nog worden behandeld. Ook ondergaat hij een hartonderzoek, meldt Buckingham Palace. Maandagochtend werd hij overgeplaatst naar een ander ziekenhuis. De 99-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth werd per ambulance van het King Edward VII Hospital naar het St. Bartholomew's Hospital, eveneens in Londen, gebracht.

Bezoek vaccinatie-kerk

Camilla heeft woensdagmiddag een bezoek gebracht aan de St Paul's-kerk in Croydon. De kerkdiensten zijn daar sinds een tijdje virtueel en er is ruimte gemaakt om te vaccineren.

De hertogin van Cornwall deelt foto's van het bezoek op Twitter. Daarop is te zien hoe Camilla een rondleiding krijgt van het personeel. In de kerk werken elf huisartsenpraktijken samen aan het vaccineren. Daarnaast was Camilla getuige van een aantal mensen dat hun eerste vaccinatie kreeg.

Zelf is Camilla al voorzien van het vaccin. Begin februari kregen zij en haar man Charles hun eerste dosis.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--