Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Déze achternicht van prinses Amalia gaat stage lopen in New York

21 februari 2024 · Leestijd 3 min

Niet alleen gravin Eloise stapt binnenkort op het vliegtuig om stage te gaan lopen in New York. Ook een ander lid uit de Nederlandse koninklijke familie gaat naar The Big Apple om daar verder te studeren. Het gaat om een achternicht van prinses Amalia. Kun je al van de foto raden wie het is?

Begin dit jaar maakte gravin Eloise bekend dat ze dit jaar zes maanden stage gaat lopen in New York. De 21-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien volgt momenteel een opleiding aan Hotelschool The Hague en ruilt dit jaar de hofstad in voor een van de grootste steden van de Verenigde Staten. Eloise gaf in een interview met LINDA. Meiden aan dat ze niet "kan wachten om in het buitenland te wonen", mede omdat niemand haar daar kent. Maar daar komt verandering in. Een achternicht van gravin Eloise pakt dit jaar namelijk ook haar koffers om stage te lopen in New York.

Isabella van Vollenhoven gaat ook naar The Big Apple

Als je goed naar de foto hebt gekeken, ben je vast al tot de conclusie gekomen dat het hier gaat om Isabella van Vollenhoven, de dochter van prins Bernhard jr. en prinses Annette. De 21-jarige Isabella volgt de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en gaat dus nu stage lopen in het buitenland. Alhoewel haar stageplek niet bekend is, denken meerdere media dat de stage iets te maken heeft met marketing. Isabella heeft eerder stage gelopen op de marketingafdeling van het Food & Beverage-merk Bearfield en heeft ook ervaring met sociale media. Het zou dus een logische stap zijn als de stage in New York iets te maken heeft met marketing en communicatie, al blijft dat natuurlijk giswerk.

Lees verder onder de foto.

Prins Bernhard en prinses Annette en hun dochter Isabella Lily Juliana.
Prins Bernhard en prinses Annette en hun dochter Isabella Lily Juliana.

De stad is geen onbekend terrein voor de kleindochter van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Samen met haar ouders en broer Benjamin vierde Isabella al Oud en Nieuw in New York. Misschien om al kennis te maken met deze grote stad?

Prinses Isabella deelt haar feestelijke oud en nieuw 2024
Isabella deelt hoe ze feestelijk het nieuwe jaar ingaat op Times square in New York.

Foto's: ANP / Instagram @isabellavanvollenhoven

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--