Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jack geniet van vrouwelijk schoon voor de kust van Italië

4 augustus 2021 · Leestijd 2 min

Het is voor veel mensen zomervakantie! Ook de Britse royals genieten van een vakantie en vooral Jack Brooksbank lijkt het ervan te nemen.

Voor de kust van Capri is hij al varend gezien in het gezelschap van schaars geklede en topless modellen terwijl Eugenie nergens te bekennen is. Jack is in Italië vanwege het Unicef Summer Gala. Een prestigieus gala waar een kaartje als snel tientallen duizenden euro’s kost.

De 35-jarige Jack sloeg het rondje varen op de Italiaanse wateren niet af. Op de foto’s waar de bladen in Groot-Brittannië flink mee uitpakken is te zien hoe Jack genoot van het vrouwelijk gezelschap. Ze zwemmen, drinken en er is te zien hoe Brooksbank een arm om de dames slaat.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Schoonmoeder neemt het voor Jack op

Volgens Sarah Ferguson deed Jack gewoon zijn werk als ambassadeur voor het tequilamerk Casamigos en plaatsten de tabloids de foto's volledig in een verkeerde context en is het verhaal verzonnen. "Ik denk dat het heel belangrijk is dat we dat verduidelijken in het belang van Jack", aldus de hertogin van York in gesprek met het BBC-programma The One Show.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--