Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jarige koningin Rania deelt nieuwe familiefoto

31 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Feest in de koninklijke familie van Jordanië! Koningin Rania viert woensdag haar 52e verjaardag. De echtgenote van koning Abdullah deelt op haar Instagram een nieuwe foto met haar vier kinderen en haar aanstaande schoonzoon en schoondochter.

De Jordaanse koningin staat tussen haar aanstaande schoonzoon Jameel en haar aanstaande schoondochter Rajwa. Jameel is de verloofde van haar oudste dochter prinses Iman. Rajwa is de grote liefde van kroonprins Hussein. De twee zijn onlangs verloofd. Prins Hashem, de jongste zoon van koningin Rania, staat naast zijn zus Iman. Prinses Salma staat naast haar broer Hussein.

De jarige Rania krijgt via Instagram vele felicitaties, ook van haar oudste zoon kroonprins Hussein. "Bedankt dat je je ziel en zaligheid legt in zo veel dingen die je voor ons doet", schrijft Hussein bij een huiselijk kiekje van zijn moeder.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ook in de koninklijke familie van Zweden is het een feestelijke dag. Prins Gabriel, de tweede zoon van prins Carl Philip en prinses Sofia, is jarig. Hij is vijf jaar geworden. Ter ere van zijn verjaardag delen zijn ouders een nieuwe foto van Gabriel.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--