Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jarige prins Floris: thuiswerken met de kinderen lukt goed

10 april 2020 · Leestijd 2 min

Naast prinses Ariane is ook prins Floris, de jongste zoon van prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven, jarig. Hij viert vrijdag thuis met zijn gezin zijn 45e verjaardag.

Prinses Aimée komt met haar man en dochters aan bij theater Figi in Zeist, waar de 80e verjaardag van haar schoonvader Pieter van Vollenhoven wordt gevierd.
Prinses Aimée komt met haar man en dochters aan bij theater Figi in Zeist, waar de 80e verjaardag van haar schoonvader Pieter van Vollenhoven wordt gevierd.

Vanwege de coronacrisis werkt de jarige de laatste weken vanuit huis, gelegen aan de Voorschotense kant van landgoed De Horsten. Dat thuiswerken gaat goed. Daarbij helpt dat de drie kinderen - Magali, Eliane en Willem Jan - het na het sluiten van de scholen verplicht thuisblijven ook goed vol houden. Dat maakt het voor de ouders wat gemakkelijker, zo liet de prins desgevraagd weten. Om fit te blijven wordt er gesport.

Lees verder onder de foto.

Prins Floris en prinses Aimée, die in oktober 15 jaar zijn getrouwd, zijn deze dagen in gedachten ook bij alle mensen die werkzaam zijn in de zorg. Het is goed dat daar veel aandacht naar uitgaat, vinden ze.

Zorgen

Floris, sinds twee jaar partner bij investeringsmaatschappij Strong Root Capital, maakt zich tegelijkertijd wel zorgen over de gevolgen van de crisis voor de Nederlandse economie. Hij hoopt dat er binnenkort meer testen beschikbaar komen, zodat op basis van metingen ook passende maatregelen genomen kunnen worden om de economie weer op gang te krijgen.

Het afgelasten van Koningsdag wordt in de familie jammer gevonden, aldus de prins. Naar het jaarlijkse uitje wordt steevast uitgekeken en met Maastricht als locatie beloofde het dit jaar op 27 april extra gezellig te worden.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--