Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jeroen Snel neemt afscheid van Blauw Bloed

22 april 2023 · Leestijd 2 min

Na meer dan dertig jaar neemt Jeroen Snel afscheid van de EO en dus ook van Blauw Bloed. Jeroen was ruim twintig jaar een vaste waarde van het royaltyprogramma Blauw Bloed. Voor dit programma blijft hij op afroepbasis als royaltydeskundige beschikbaar. Jeroen nam al langdurig verlof op om afstand te nemen van de routine en hectiek van de wekelijkse uitzendingen. Nu valt het besluit om het vaste dienstverband achter zich te laten.

Jeroen: “Op dit moment in mijn leven kies ik ervoor om mezelf meer vrijheid te geven. Het lijkt me leuk om de bakens nog een keer te verzetten en te kijken hoe ik mijn professionele bestaan nog een keer een andere wending kan geven. Ik kijk met dankbaarheid terug op mijn periode bij de EO. Ik heb veel geleerd en veel bijzondere momenten en ontmoetingen meegemaakt. Ik neem heel veel goede herinneringen mee.”

EO-directeur Arjan Lock: “Wij zijn Jeroen dankbaar voor al die jaren dat hij zich voor de EO heeft ingezet in verschillende radio- en tv-programma’s. Jeroen is vele jaren een belangrijke drager van Blauw Bloed geweest en is wat mij betreft dé royaltydeskundige van Nederland. Wij wensen hem veel succes en plezier bij alles wat hij verder gaat ondernemen.”

We danken Jeroen voor zijn inzet en deskundigheid. 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--