Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Just married! Charlotte Casiraghi trouwt in Monaco

2 juni 2019 · Leestijd 2 min

Feest in Monaco! Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline, is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Ze beloofde in het prinselijk paleis van Monaco trouw aan filmproducent Dimitri Rassam.

De 32-jarige Charlotte, het nichtje van prins Albert, en haar 37-jarige man kozen voor een intiem burgerlijk huwelijk. De bruid droeg een korte, steengrijze jurk van Yves Saint Laurent. De japon was versierd met kant en drie strikken, zo is te zien op een foto die het Monegaskische hof op Facebook plaatste.

Lees hieronder verder.

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Na de huwelijksvoltrekking gaf het kersverse echtpaar een tuinfeest dat naar verluidt voor de bruidegom eindigde met een nat pak. Dimitri zou, met zijn trouwpak nog aan, door vrienden in het zwembad zijn gejonast.

Charlotte en Dimitri zijn al lange tijd samen. De twee maakten hun verloving vorig jaar maart bekend, maar stelden hun trouwplannen uit toen bleek dat Charlotte in verwachting was. Zoontje Balthazar kwam in oktober ter wereld.

Lees hieronder verder.

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Balthazar is het tweede kind voor Charlotte, de enige dochter uit het huwelijk van prinses Caroline met Stefano Casiraghi die in 1990 verongelukte. Met haar ex Gad Elmaleh kreeg Charlotte in 2013 een zoon, Raphaël.

Ook Dimitri, zoon van de overleden Frans-Libanese filmproducent Jean-Pierre Rassam en de Franse actrice Carole Bouquet, heeft een kind uit een eerdere relatie, dochter Darya.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--