Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kate showt haar tuin aan schoolkinderen en The Queen

20 mei 2019 · Leestijd 2 min

Catherine heeft opnieuw een bezoekje gebracht aan haar showtuin die te bewonderen is tijdens de Chelsea Flower Show. De hertogin van Cambridge bezocht zondag haar 'Back to Nature Garden' met haar gezin. Maandag leidde ze een groepje schoolkinderen rond door de tuin.

Tijdens het informatieve tuinrondje was er ook tijd voor iets lekkers. Samen met de scholieren roosterde Catherine marshmallows.

De echtgenote van prins William hoopt met haar showtuin het belang van natuur voor het welzijn van kinderen en volwassenen te benadrukken. Ze ontwierp de tuin - met veel groen, een boomhut en schommels - samen met twee landschapsarchitecten.

Lees verder onder de foto's.

Na lokale schoolkinderen bracht ook koningin Elizabeth een bezoek aan de door de hertogin ontworpen 'Back to Nature Garden' in Londen.

Volgens Britse media ruimde Catherine voorafgaand aan de komst van Elizabeth haar tuin nog even op. Ze stopte verdwaalde blaadjes en takjes in haar handtas. Met positief resultaat. "Het is heel netjes", zei de koningin, die zichtbaar genoot van het groen om haar heen.

Lees verder onder de foto's.

De Chelsea Flower Show is vanaf dinsdag tot en met zaterdag open voor publiek. Deze beroemde bloemen- en plantententoonstelling krijgt jaarlijks veel aandacht van de koninklijke familie.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--