Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kiekjes kijken: De jonge jaren van prins Pieter-Christiaan

27 oktober 2021 · Leestijd 2 min

Ze komen niet zo vaak in beeld: de vier zonen van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Eigenlijk vangen we alleen bij belangrijke gebeurtenissen in het koningshuis een glimp van de broers op. Maar uit het oog is niet uit het hart! Nu de prinsen alle vier een eigen gezin hebben, vinden wij het leuk om nog eens terug te blikken op hun koninklijke kindertijd en jeugd.

We vervolgen onze online fotoserie 'De jonge jaren van…' met de kindertijd van prins Pieter-Christiaan. Na prins Floris zetten wij deze woensdag - op de 52e verjaardag van zijn echtgenote prinses Anita - prins Pieter-Christiaan in de spotlights. De derde zoon van Margriets viertal heet voluit Pieter-Christiaan Michiel van Vollenhoven, prins van Oranje-Nassau. Hij is geboren op 22 maart 1972 in Nijmegen.

Ben je ook benieuwd naar de jeugdkiekjes van de prinsen Bernhard en Maurits? Je ziet ze binnenkort verschijnen, dus houd onze site in de gaten!

Foto's: ANP en Nationaal Archief

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--