Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Komt er nog een vierde kindje bij William en Kate?

16 januari 2020 · Leestijd 2 min

Het gezin van prins William en zijn vrouw Catherine is met de drie kinderen Louis, George en Charlotte compleet. Prins William wil niet nog meer kinderen, zou Catherine woensdag hebben gezegd tegen belangstellenden tijdens een bezoek aan Bradford.

In gesprek met een royaltyfan, die de hertogin na iedere geboorte een felicitatiekaartje stuurde, onthulde de 38-jarige Catherine dat het onwaarschijnlijk is dat haar gezin in de toekomst nog wordt uitgebreid met een vierde kindje.

"Ik denk niet dat William nog meer kinderen wil", zei Catherine volgens People. Vorig jaar gaf de hertogin van Cambridge nog toe dat kleine kinderen haar al snel doen denken aan gezinsuitbreiding. Ze smelt bij het zien van baby's.

Bradford

Prins William en zijn vrouw Catherine lieten zich in Bradford voor het eerst in bijna twee maanden zien. Het was het eerste publieke optreden van de hertog en hertogin van Cambridge na een tumultueuze week waarin de kwestie rondom prins Harry naar buiten kwam.

Daar was in Bradford niets aan te merken. Het breedlachende koppel werd toegejuicht door enkele honderden belangstellenden die zich rond het Centenary Square hadden verzameld. Over Williams broer en schoonzus Meghan werd voor zover bekend ook niet gesproken.

Lees verder onder de foto's.

Voetbal

William bracht in gesprek met lokale middenstanders wel zijn geliefde voetbalclub Aston Villa ter sprake. "Arme Tom, het is een verschrikkelijke blessure", hoorde ITV hem zeggen over keeper Tom Heaton. En over nieuweling Danny Drinkwater had William ook een mening: "hij heeft meer speeltijd nodig". "Ik realiseer me opeens dat we over voetbal praten", merkt hij vervolgens op.

Het Britse koningshuis ligt al een week onder een vergrootglas van de wereldpers. Prins Harry en Meghan lieten vorige week weten dat ze een stap terug willen doen. Maandag volgde na familieberaad een bericht van koningin Elizabeth, waarin ze haar steun uitsprak voor de hertog en hertogin van Sussex.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--