Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima is verre van een grijze muis in deze monochrome outfit

25 januari 2024 · Leestijd 2 min

Alhoewel koningin Máxima donderdagmiddag een grijze monochrome outfit draagt, is ze verre van een grijze muis. De outfit oogt door het neutrale kleurenpalet uiterst chic, zeker in combinatie met haar strakke knot en statement ketting. Lees hier meer over het werkbezoek van de koningin in Eindhoven.

Koningin Máxima brengt vandaag een bezoek aan Design Academy Eindhoven; een hbo-instelling die zich specifiek richt op design. Jong designtalent krijgt daar een podium, iets waar de koningin graag aan bijdraagt. Naast informatie over het onderwijsprogramma krijgt koningin Máxima ook een rondleiding over de werkplaats. Daar gaat ze in gesprek met studenten aan de academie. Het is overigens niet de eerste (en vast ook niet de laatste) keer dat koningin Máxima Eindhoven bezoekt. Zo was Máxima vorig jaar november nog een van de gasten op de Dutch Design Week.

Lees verder onder de foto.

maxima-windhoven-design
Koningin Máxima is in gesprek met een van de studenten aan de Design Academy Eindhoven.

Grijs gebied

Grijs is het nieuwe zwart en dat heeft koningin Máxima goed begrepen. Ze draagt vandaag een monochrome look in de kleur grijs, wat betekent dat ze van top tot teen in deze kleur gekleed gaat. Dit is een van de signature looks van onze koningin en misschien komt dat wel omdat je er chiquer en langer door lijkt. Ze paart een grijze rok met een aangesloten coltrui. Zelfs haar accessoires (en dan in het bijzonder haar Chanel-tas) zijn grijs. Om de coltrui van Máxima pronkt een zilveren statement-ketting die de outfit direct interessant maakt om naar te kijken.

Lees verder onder de foto.

maxima-eindhoven2
Koningin Máxima kiest voor een grijze look met bijpassende accessoires.

Haar lokken heeft koningin Máxima netjes naar achteren gestoken in een strakke knot. Een nonchalant en toch klassiek kapsel dat naadloos aansluit bij haar look. Wie weet wordt dit wel haar nieuwe signature Máxima-knot.

maxima-eindhoven3
Koningin Máxima draagt haar haren in een knot.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--