Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima straalt in japon van Natan bij 5 mei-concert

5 mei 2022 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima wonen vanavond in Amsterdam het 5 mei-concert bij. Het is de officiële afsluiting van Bevrijdingsdag. Het concert vindt traditiegetrouw plaats op en rond de Amstel voor het Koninklijk Theater Carré en wordt dit jaar weer in zijn gebruikelijke vorm gehouden.

Het koningspaar arriveerde even na achten bij theater Carré. Máxima schittert deze avond in een 'oude bekende': een japon van gebloemde mikadozijde. De jurk is bij de manchetten versierd met geborduurde veren. Het is een ontwerp van haar favoriete modehuis Natan. 

Lees verder onder de foto's.

Koningspaar_5_mei_concert
Maxima_Zwaait

Zoals gezegd heeft Máxima de japon eerder gedragen. We zagen 'm voor het eerst tijdens de opnames van het Kerst Muziekgala 2017 in Ahoy. En een tijdje later bij de opening van het evenement Leeuwarden-Fryslan 2018, Culturele Hoofdstad van Europa.

Maxima_Kerstgala_2017
Maxima_jurk_Natan_Leeuwarden
Maxima_jurk_Natan_veren

Tijdens het bevrijdingsconcert treden zangeres Anita Meyer, mezzosopraan Tania Kross, de Syrische zanger Wasim Arslan, rapper Fresku en zanger Merijn van Haren van de rockband Navarone op. De presentatie is in handen van Eric Corton.

Bron: ANP / Josine Droogendijk

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--