Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Pimpelpaars en zuurstokroze: dit dragen de andere prinsessen op Koningsdag

27 april 2024 · Leestijd 2 min

Naast het koninklijke gezin zijn ook andere leden van de koninklijke familie aanwezig in Emmen. Wat dragen de andere prinsessen vandaag? We vertellen het je in dit artikel.

Ondanks dat veel ogen gericht zijn op de kleding van koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane, doen de outfits van de andere prinsessen daar niet onder. Wil je niks missen van vandaag? Volg dan ons liveblog.

Prinses Laurentien

Prinses Laurentien draagt een bontgekleurd pak van Dea Kudibal. De kleuren rood, oranje en wit vallen helemaal in het thema van vandaag. Haar oranje oorhangers in de vorm van madeliefjes komen van Angelo Moretti, zo weet modejournalist Josine Droogendijk te vertellen op haar website.

Lees verder onder de foto's.

Koningsdag 2024
Prins Constantijn en prinses Laurentien komen vaker in Drenthe.
ANP-497003938

Prinses Marilène

De vrouw van prins Maurits, prinses Marilène heeft een pimpelpaarse outfit aan van Dante6. De outfit, bestaande uit een top en bijpassende pantalon, paart de prinses met zilveren accessoires.

Lees verder onder de foto.

ANP-497002658

Prinses Annette

De vrouw van prins Bernhard, prinses Annette draagt, ook een warme kleur. De prinses draagt in Emmen in een witte broek, een truitje in de kleur cyclaam en een warme zandkleurige mantel.

Lees verder onder de foto.

Koningsdag 2024
Prinses Annette en prinses Aimée begroeten het publiek.

Prinses Aimée

Achter prinses Annette zie je het roze silhouet van prinses Aimée, de vrouw van prins Floris. Zij draagt een zuurstokroze set van ME + EM, bestaande uit een roze kashmieren truitje met korte mouwen en een pantalon. De prinses heeft ook een roomwit bouclé jasje van Maje mee voor het wisselvallige weer.

Lees verder onder de foto.

Header afbeelding-3

Prinses Anita

De laatste prinses in dit rijtje is de vrouw van prins Pieter-Christiaan, prinses Anita. Zij heeft vandaag een roomwitte outfit aan bestaande uit een pantalon en opengewerkt truitje. Daarover draagt de prinses als er een frisse wind opsteekt een warme grijze mantel.

ANP-497004055

Foto's: ANP

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--