Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Laurentien openhartig over Eloise, Claus-Casimir en eigen onzekerheid

15 februari 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Laurentien en haar dochter Eloise verschillen op sommige vlakken flink van elkaar. Dat vertelt de 54-jarige prinses in het interview met de LINDA.. Daarin vertelt ze over haar dochter en haar zoon, maar ook over haar eigen onzekerheden.

Zo vertelt Laurentien uitgebreid over de TikTok-filmpjes van haar dochter. Die plaatst regelmatig video's, waaronder een video waar ook Laurentien en haar man, prins Constantijn, in te zien zijn. Van nare reacties daarop trekt Eloise zich niets aan, maar Laurentien, die zegt anders in elkaar te steken, daarentegen wel. "Ik weet hoe naar en vals mensen kunnen zijn."

Onzekerheid

Zelf was Laurentien vroeger minder zelfverzekerd dan haar dochter Eloise nu is. Daarom probeert ze haar kinderen veel complimenten mee te geven, iets wat ze zelf vroeger maar weinig ervoer. Door het gebrek aan complimenten was Laurentien enorm onzeker. "Met als gevolg dat ik een tijd vreselijk mijn best heb gedaan om die onzekerheid te maskeren, op het krampachtige af."

Ook zoon Claus-Casimir komt even aan bod. Hij zit tegenwoordig op een kostschool in Schotland waar ook prins Charles naartoe ging. Lang stond de school bekend om het spartaanse regime, maar dat is volgens Laurentien niet meer het geval. "Het is zo mooi om mee te maken hoe hij daar bloeit. Echt bijzonder."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--