Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! Cambridges bakken cakejes en bedanken Britse volk

6 juni 2022 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben samen met hun drie kinderen George, Charlotte en Louis taartjes gebakken voor een straatfeest in Cardiff. Afgelopen zaterdag bezocht het gezin de hoofdstad van Wales om te vieren dat koningin Elizabeth 70 jaar op de troon zit. Op hun eigen Instagram-pagina delen de Cambridges een video met foto's waarop te zien is dat ze de cakejes aan het bakken zijn.

"Taartjes bakken voor de lokale bevolking van Cardiff om van te genieten tijdens een platina jubileum-straatfeest dat vandaag plaatsvindt! We hopen dat jullie ze lekker zullen vinden!" schrijft de familie bij het filmpje. 

Lees/zie meer onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

William en Catherine lieten weten enorm genoten te hebben van het vierdaagse feestweekend. Op Instagram delen zij een serie foto's van de afgelopen dagen. Daarbij bedanken zij het Britse volk voor hun enthousiasme jegens de jubilerende koningin Elizabeth. 

"Wat een fantastisch feestweekend. Het was heel bijzonder om mensen uit het hele land samen te zien komen met familie, vrienden en geliefden. Bedankt aan iedereen die hun dankbaarheid getoond heeft aan de koningin en haar inspirerende 70 jaar koningschap. Van de drukte in de Mall tot gemeenschappen die straatfeesten organiseerden in het hele land, we hopen dat jullie een onvergetelijk weekend hebt gehad. We hadden allemaal een geweldige tijd, vooral Louis ... W & C". 

Bekijk meer onder het Instagram-bericht.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Met de laatste zin doelen de hertog en hertogin van Cambridge op hun jongste zoon die tijdens de openbare gelegenheden regelmatig de show stal. Zo bedekte de 4-jarige prins zijn oren toen militaire vliegtuigen overvlogen en trok hij veel gekke bekken tijdens de parade van zondagmiddag. Op sociale media werden de hilarische foto's veelvuldig gedeeld. 

Balkonscene_jubileum_Elizabeth
Louis steekt tong uit
Louis gekke bekken

Foto's: ANP & @dukeandduchessofcambridge

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--