Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! Koninklijk gezin op de foto met honden voor kerstkaart

24 december 2021 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters hebben hun kerstkaarten verstuurd. Dit jaar siert er op de kaart een gezinsfoto, gemaakt in de hal van Paleis Huis ten Bosch. Ook de drie viervoeters van het gezin hebben een plekje gekregen op de foto.

In de kaart staat de tekst: "Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022". De familie deelt de gelukswensen behalve in het Nederlands ook in het Engels, Spaans, Fries en Papiaments. Op de foto houdt Máxima het nieuwe hondje Mambo vast en de twee zwarte labradors zitten voor het gezin op de grond.

Lees verder onder de foto's.

Boven het gezin prijkt een enorme kroonluchter van Studio Drift. Koningin Máxima heeft de lamp uitgekozen. Het is een van haar favoriete stukken, zo vertelde ze eerder dit jaar tijdens haar verjaardagsinterview met Matthijs van Nieuwkerk. 

Dit interview met koningin Máxima heeft donderdag trouwens nog een prijs gewonnen: de NPO Start Award voor meest gestreamde actualiteitenaflevering. Het programma werd op tv door 3,2 miljoen mensen bekeken.

Foto: RVD - Jeroen van der Meyde

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--