Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Liefdevol moment tussen Felipe en Letizia tijdens familie-uitje

7 augustus 2023 · Leestijd 2 min

Koning Felipe heeft na afloop van de ontknoping van de zeilwedstrijden om de Copa del Rey, afgelopen zaterdag, zijn gezin mee uit eten genomen. Behalve zijn vrouw koningin Letizia en zijn dochters Leonor en Sofía gingen ook zijn moeder koningin Sofía en zijn tante prinses Irene van Griekenland mee. Prinses Irene is de jongere zus van koningin Sofía.

ANP-475043194
ANP-475043187
ANP-475043186

De Spaanse koninklijke familie werd na afloop van het diner in Palma de Mallorca op straat gespot. Speciaal voor de aanwezige fotografen poseerde het zestal. Voordat het gezelschap het restaurant verliet, wist de aanwezige pers een liefdevol momentje tussen Felipe en Letizia vast te leggen. 

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Felipe had eerder zaterdag de tweede plaats veroverd in het Copa del Rey-klassement. Het was de eerste keer dat de koning en zijn bemanning op het podium eindigden. Tot nu toe was een vierde plaats zijn beste prestatie. Met een brede lach nam hij de trofee in ontvangst. De koning kreeg de beker uit handen van admiraal Jaime Rodriguez. 

Lees verder onder de foto's.

ANP-475032672
ANP-475031371
ANP-475032630

Een paar dagen voor de finale van de zeilwedstrijden vinkte koning Felipe tevens zijn laatste officiële agendapunt af. In het Marivent-paleis op Mallorca hield hij donderdagavond samen met koningin Letizia het jaarlijkse ontvangst voor de autoriteiten van de Baleareneilanden en voor vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Ook Felipes moeder koningin Sofía was aanwezig.

ANP-474862234

Voor Felipe kan de zomervakantie nu echt beginnen. De Spaanse vorst is al enige tijd op Mallorca. Zo poseerde het koninklijk gezin eerder deze maand voor de (inter)nationale pers.

Felipe_Leonor_Letizia_Sofia_2023

Beeld: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--