Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: Spaanse royals poseren tijdens fotomoment op Mallorca

1 augustus 2023 · Leestijd 3 min

Koning Felipe van Spanje is maandagavond samen met zijn gezin op de foto gegaan. Koningin Letizia en haar dochters Leonor en Sofía gingen gekleed in kleurrijke outfits. Het fotomoment werd gehouden op het Spaanse eiland Mallorca, waar de familie jaarlijks terugkeert voor de zomervakantie.

In de groene tuinen 'Jardines de Alfabia', gelegen in de plaats Bunyola, poseerde het gezin voor de (inter)nationale pers. De locatie is een toeristische bezienswaardigheid en wordt omschreven als 'mooi, rustgevend en sfeervol'.

Waar het gezin van Felipe er tot enkele jaren geleden altijd voor koos om de zomerse familiefoto's in de tuinen van het koninklijk paleis van Marivent te laten maken, doen zij het sinds vier jaar ergens anders. De Jardines de la Alfabia maken sinds 2011 onderdeel uit van het immaterieel erfgoed van UNESCO.

Lees verder onder de foto's.

Felipe_Leonor_Letizia_Sofia_2023
Felipe_Leonor_Letizia_Sofia_2023
Felipe_fotomoment_2023
Koning Felipe.
Leonor_fotomoment_2023
Prinses Leonor.
Sofia_fotomoment_2023
Prinses Sofía.

Mode

Koningin Letizia droeg maandagavond een roze jurk van Adolfo Domínguez, de groene japon van prinses Leonor werd gekocht bij Mango en prinses Sofía ging gekleed in een kleurrijke outfit van Ba&sh. Letizia en Leonor kozen voor kleding van een Spaans modemerk, de japon van Sofía heeft een Frans label. 

Felipe_Leonor_Letizia_Sofia_2023
Felipe_Leonor_Letizia_Sofia_2023
Letizia_Leonor_fotomoment_2023
Koningin Letizia en haar oudste dochter Leonor.
Leonor_fotomoment_2023

Bekijk hier een video van het fotomoment.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Benieuwd welke royals nog meer op vakantie gaan in Spanje? Neem eens een kijkje in dit artikel!

Koning Boudewijn

Ander koninklijk nieuws uit Spanje! Koning Filip van België is maandag samen met zijn jongste dochter prinses Eléonore naar het land gereisd om zijn oom koning Boudewijn te herdenken. Bij de vakantiewoning in Motril, waar Boudewijn precies dertig jaar geleden overleed, legde Filip een bloemenkrans neer bij het standbeeld van zijn oom. Op beelden van Spaanse media is te zien dat ook de Spaanse koningin Sofía, de moeder van de huidige koning Felipe, bij de herdenking aanwezig was.

Lees verder onder de foto's.

Eleonore_Sofia_Filip
herdenking_koning Boudewijn_2023

De vakantiewoning is nu een museum, waar Filip en zijn dochter ook even een kijkje namen. Na afloop was er een kerkdienst.

Sofia_Filip_museum

Koning Boudewijn regeerde van 1951 tot 1993. Omdat hij en zijn vrouw Fabiola kinderloos bleven, werd hij na zijn overlijden opgevolgd door zijn jongere broer Albert, de vader van Filip.

Beeld: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--