Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De kleine prins Louis is groot fan van déze band

13 november 2023 · Leestijd 2 min

Als we zijn vader prins William moeten geloven is de kleine prins Louis groot fan van een Amerikaanse band. De vijfjarige prins zou dol zijn op de band OneRepublic. Dat onthulde prins William in Singapore waar hij de band zag optreden.

Prins William was vorige week in Singapore voor de uitreiking van de Earthshot Prize: een klimaatprijs die de prins van Wales erg belangrijk vindt. Jammer genoeg moest hij het daar zonder zijn vrouw Catherine doen. De prinses van Wales bleef thuis omdat hun oudste zoon George examens had op school. Maar dat mocht de pret niet drukken, want de prins kwam in gesprek met de favoriete band van zijn jongste zoon prins Louis. 

"Louis, mijn jongste, is dol op jullie nummers"

Na een optreden van de Amerikaanse band OneRepublic opende prins William het woord. "Ik kan jullie niet genoeg bedanken", zei William volgens The Express tegen de band. "Jullie waren geweldig. Wat een manier om de show te beginnen". "Louis, mijn jongste, is dol op jullie nummers", vertelde William.

Lees verder onder de foto. 

Louis, 5e verjaardag
Prins Louis op zijn 5e verjaardag.

George heeft een verrassende muzieksmaak

Maar daar bleef het niet bij, want prins William onthulde ook nog eens dat zijn oudste zoon prins George een wel heel bijzondere muzieksmaak heeft. De tiener George zou meer geïnteresseerd zijn in AC/DC en dat is nog eens andere koek.

Lees verder onder de foto. 

prins-george-prins-william-rugby
Prins William begeleidt zijn zoon naar hun zitplaatsen op de Rugby World Cup.

Al heeft George niet van een vreemde. Zijn vader is namelijk ook enorm fan van deze Australische hardrockband. "Het is het beste middel voor een maandagochtend. Het maakt je meteen wakker, brengt je in de best mogelijke stemming en je hebt het gevoel dat je alles en iedereen aankan," vertelde de prins al eens in een podcast. Zo zie je maar, de appel valt niet ver van de boom. 

5x royals met een verrassende muzieksmaak

Lees ook over:

5x royals met een verrassende muzieksmaak

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--