Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima steekt ondernemers een hart onder de riem

20 november 2020 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Koningin Máxima vindt het "fantastisch" hoe ondernemers elkaar hebben gesteund tijdens de coronacrisis. Op de Dag van de Ondernemer, vrijdag, steekt de koningin met deze boodschap alle ondernemers een hart onder de riem. Eerder bracht ze al een bezoek aan enkele ondernemers in Scheveningen.

"We hebben allemaal een zwaar jaar achter de rug. U als ondernemer werd op de proef gesteld. U had een mooi groeiend bedrijf en plotseling veranderde alles", vertelt Máxima, lid van het Nederlands Comité Ondernemerschap, in een video van MKB-Nederland. "En het werd schipperen: net die omzet halen, net genoeg liquiditeit om te overleven en je medewerkers zekerheid bieden. Uw aanpassingsvermogen en de manier waarop ondernemers elkaar hebben gesteund, vind ik fantastisch."

Daarnaast prijst de koningin ook de manier waarop bedrijven toch zijn blijven innoveren door middel van samenwerkingen, het aanboren van nieuwe markten en het opleiden van mensen. De video werd opgenomen tijdens een bezoek aan de voormalige haringlogger Noordster en scheepsreparatie- en constructiebedrijf Boeg. "Ik wens u wijsheid, positiviteit en met name heel veel energie", sluit ze haar boodschap af.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--