Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima praat met chauffeurs bij transportbedrijf

8 april 2020 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima bracht woensdagochtend een bezoek aan een transportbedrijf in Nieuw-Vennep, want de coronacrisis heeft ook grote gevolgen voor de transport- en logistieksector.

Máxima kreeg een rondleiding door het transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer en de op- en afbouw van podia en decors voor concerten, theaters en andere evenementen in heel Europa. Tijdens de rondleiding sprak de koningin met de eigenaar, chauffeurs en planners over de gevolgen van de corona-uitbraak voor het bedrijf en het personeel.

Daarnaast sprak Máxima ook met vertegenwoordigers van een aantal transportbedrijven en met brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN). In dit afsluitende gesprek kwamen ook de maatregelen om bedrijven te ondersteunen en om de werkgelegenheid te behouden aan bod.

Lees verder onder de foto's.

Steun en waardering

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--