Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima is super trots op prinses Alexia

27 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima is trots op haar dochter, die vorige maand haar eerste bezoek alleen aflegde. "Ze deed het heel goed", aldus de koningin in een interview met RTL Boulevard.

Hoewel koningin Máxima op die dag zelf niet live naar het bezoek kon kijken vanwege andere werkzaamheden, keek ze achteraf wel naar een video die ze van iemand had gekregen. Volgens de koningin wilde prinses Alexia het werkbezoek "heel graag doen." De koningin hecht er veel waarde aan dat "iedereen haar (Alexia) de ruimte heeft gegeven om zichzelf te kunnen zijn."

Lees verder onder de foto.

Alexia-werkbezoek

Vorige maand doopte prinses Alexia het schip Vox Alexia in Rotterdam. De prinses vertelde die dag dat ze het "heel bijzonder" vond om te doen. Te zien was dat de prinses wat zenuwachtig was voor haar eerste bezoek. "Echt heel spannend", zei de prinses in de microfoon voordat ze het lint doorknipte. Na het moment suprême kreeg de prinses een rondleiding over het schip waar ze zichtbaar wat losser werd. Zo trok ze met veel bravoure een stuk laken van een model van het schip af. 

Lees verder onder de foto.

Alexia schip3
Prinses Alexia op het moment suprême, het dopen van het schip.

Koningin Máxima is sowieso apetrots op haar drie dochters. Als moeder is ze erg begaan met haar kinderen, hier lees je meer over Máxima als moeder

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--