Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima bezoekt Medisch Centrum in Venlo in opvallende blouse

23 januari 2024 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima wordt op dinsdagmiddag warm onthaald in Venlo, waar zij een werkbezoek brengt aan het programma Zorgevaluatie & Gepast Gebruik (ZE&GG). Voor haar outfit is de koningin in haar archief gedoken, want haar opvallende blouse is al twaalf jaar oud.

Koningin Máxima is vandaag in Venlo om het daar te hebben over de zorg, een sector waar zij en koning Willem-Alexander regelmatig aandacht aan besteden. Vandaag staat het programma ZE&GG op de agenda. Het werkbezoek van de koningin vindt plaats in het VieCuri Medisch Centrum in Venlo waar de aanbevelingen uit ZE&GG in de praktijk worden toegepast. 

Lees verder onder de foto.

Máxima Venlo VieCuri Medisch Centrum

Tijdens het bezoek ging de koningin in gesprek met de partijen binnen het programma over de werking daarvan. Daarna kreeg ze een rondleiding door het VieCuri Medisch Centrum en nam ze een kijkje op de verpleegafdeling. 

Opvallende blouse uit 2012

Waar in Davos, Zwitserland meerdere nieuwe outfits ten tonele verschenen, arriveert koningin Máxima vandaag in een oude opvallende blouse. De blouse met glanzende dierenprint is volgens modejournalist Josine Droogendijk wel twaalf (!) jaar oud. 

Máxima Venlo VieCuri Medisch Centrum
Máxima Venlo VieCuri Medisch Centrum

De koningin droeg de blouse in 2012 toen ze in Rotterdam was om de milieuvriendelijke gastanker 'Coral energy' te dopen.

Máxima in 2012 tijdens een bezoek in Rotterdam.
Máxima in 2012 tijdens een bezoek in Rotterdam.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--