Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan voegt zich later bij prins Harry in Düsseldorf door de kinderen

13 september 2023 · Leestijd 3 min

Meghan voegt zich wat later dan gepland bij haar man prins Harry in Düsseldorf. De Britse royal opende zaterdag 9 september de Invictus Games 2023, maar moest dat zonder zijn vrouw doen. Gisteren excuseerde de hertogin zich en legde ze uit waarom ze 'wat later is'. Het heeft namelijk alles met haar kinderen prins Archie en prinses Lilibet te maken.

Meghan maakte gisteren haar lang verwachte opwachting in Düsseldorf. Waar eerder werd verwacht dat de hertogin samen met prins Harry aanwezig zou zijn bij de openingsceremonie, moest de hertogin haar vertrek wat uitstellen. De reden? Ze had naar eigen zeggen "meer tijd nodig met de kleintjes en met het afzetten bij school." Daarmee doelt ze op haar twee jonge kinderen Archie (4) en Lilibet (2). Tijdens een receptie van het internationale sportevenement sprak zij de aanwezigen toe. "Het is zo bijzonder om hier te zijn en sorry dat ik wat later op het feestje ben." 

Lees verder onder de foto.

meghan-invictus1
Meghan Markle klapt enthousiast mee vanuit het publiek.

Prins Harry en Meghan zijn herenigd in Duitsland 

Vandaag zit Meghan dan ook in de startblokken om alles van het evenement tot zich te nemen. Eerst bezoekt het paar een kinderevenement in de sporthal. Het is duidelijk te zien dat het herenigde stel zin heeft in de activiteiten, want het enthousiasme spat ervan af.

Lees verder onder de foto.

meghan-invictus2
Prins Harry en Meghan Markle arriveren in de sporthal.

De twee doen dan ook gezellig mee aan een kinderevenement bij de Invictus Games. Zo spreken ze met de deelnemers en poseren ze nog even op de tribune voor een fan. 

Lees verder onder de foto.

meghan-invictus3
Prins Harry en Meghan Markle poseren voor een fan.

De hertogin zal de komende dagen bij meerdere wedstrijden aanwezig zijn. Zo moedigt ze vanmiddag samen met haar echtgenoot rolstoelbasketballers aan.

Lees verder onder de foto.

meghan-invictus4
Prins Harry en Meghan Markle doen mee met de activiteiten in Düsseldorf.

Meghan draagt elegante zomer-outfit 

Hertogin Meghan trekt, zoals we van haar gewend zijn, een minimalistische en elegante outfit uit de kast. Ze draagt vandaag een linnen short, simpele zwarte tanktop en een wit fijngebreid vestje met contrasterende stiksels. Het vestje valt zó in de smaak dat de website van het merk J.C. Crew overbelast is! Aan haar voeten draagt de hertogin de ultra-populaire Chanel ballerina's die door meer royals aan de lopende band gedragen worden. 

Lees verder onder de foto.

ANP-478114264

Bij de receptie gisteravond koos Meghan ook al voor zo'n klassieke outfit. Dit keer droeg ze een zwarte jurk met plissé van Banana Republic die ze combineerde met accessoires in dezelfde kleur. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Invictus Games 2023

Prins Harry is sinds zaterdag in Duitsland voor het door hem bedachte sportevenement voor gewond geraakte veteranen. De zesde editie van de Invictus Games duurt tot en met zaterdag en vindt plaats in Düsseldorf. 

meghan-invictus5
Prins Harry en Meghan Markle gaan op de foto met de winnaars van deze middag.

Foto's: ANP

Vanaf vandaag is de documentaire over de Invictus Games te zien op Netflix

Lees ook over:

Vanaf vandaag is de documentaire over de Invictus Games te zien op Netflix

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--