Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hertogin Meghan maakt terugkeer in acteerwereld met grappige reclame

4 januari 2024 · Leestijd 3 min

Hertogin Meghan kennen we natuurlijk van de serie Suits waar zij jarenlang de rol van Rachel Zane speelde. Door haar relatie met prins Harry hing de hertogin van Sussex haar acteercarrière aan de wilgen. Toch lijkt het erop dat ze haar weg naar de acteerwereld langzaam aan het terugvinden is. Zo speelde ze laatst in een komische reclame over koffie.

De Amerikaanse Meghan moest door haar relatie met prins Harry haar acteercarrière op een laag pitje zetten. Maar nu de twee afstand hebben gedaan van het Britse koningshuis lijken er openingen te zijn voor de hertogin om de draad weer op te pakken.

Kleine rol in grappige koffie-reclame

Er werd al even gespeculeerd dat Suits zou terugkeren mét Meghan als een van de acteurs. Maar deze geruchten zijn nooit bevestigd. Wel zien we Meghan nu in een grappige reclame van een van haar favoriete koffie-merken. De rol van Meghan in de commercial van het instant latte-merk Clevr is erg klein. We zien de hertogin op de achtergrond wanneer mede-oprichter Hannah Mendoza de kijker meeneemt achter de schermen. 

Tijdens deze grappige rondleiding op het hoofdkwartier zien we de hertogin van Sussex meerdere keren in beeld. Als eerste pakt ze pakketjes in, daarna zien we haar druk typen achter een computer. We zien Meghan nog even graaien in de koelkast en op het einde komt de vrouw van prins Harry duidelijk in beeld wanneer ze een van de medewerkers een duidelijk mislukte boks wil geven. Bekijk de hele video hieronder. 

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Gaat Meghan opnieuw acteren?

Dat de reclame vooral grappig moet zijn is duidelijk. En dat ze bij het koffiemerk de hertogin hebben gestrikt voor hun reclamespotje komt niet geheel uit de lucht vallen. Volgens ingewijden is de hertogin namelijk erg fan van dit drankje én zou ze er zelfs in geïnvesteerd hebben. Enfin, of dit ook echt een begin is voor een terugkeer in de acteerwereld? Wij vragen het ons af. Maar grappig is het wel. 

Ook leuk om te lezen: zó vroeg prins Harry Meghan ten huwelijk. 

Beeld: ANP / Instagram @clevrblends 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--