Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan mocht eerder geen ja zeggen tegen interview Oprah

5 maart 2021 · Leestijd 3 min

Meghan mocht eerder geen ja zeggen tegen een interview met Oprah Winfrey. Dat vertelt ze in het interview dat zondag wordt uitgezonden. Een nieuw fragment daarvan werd vrijdag online gezet.

Begin 2018 belde Oprah de hertogin van Sussex op om te vragen om een interview over de aanstaande bruiloft tussen haar en prins Harry. "Het is niet het juiste moment nu, sorry", zei Meghan daarop. "Ik herinner me dat gesprek nog goed", vertelt Meghan aan de interviewster. "Ik mocht dat gesprek niet eens alleen met jou voeren toen. Er moesten mensen bij zijn."

Meghan zei uiteindelijk nee op het interview. "Ik heb nu veel meer ervaring en ik heb de mogelijkheid om mijn eigen keuzes te maken", vertelt ze op de vraag van Oprah waarom ze nu wel wil praten. "Ik had toen geen ja kunnen zeggen. Die keuze was niet aan mij."

In het interview, dat aankomende zondag in Nederland op Net5 te zien is, doet Meghan een boekje open over haar ervaringen met de koninklijke familie. Eerder dit jaar verbraken zij en haar man Harry de banden met het koninklijk huis. Later in het interview schuift ook prins Harry aan.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

In het interview dat zondag wordt uitgezonden gaat Meghan ook in op de rol van Buckingham Palace van afgelopen jaren, en zegt zij dat het paleis 'leugens' over haar en Harry in stand houdt. Daarnaast kwam vanuit het paleis de beschuldiging dat Meghan haar paleismedewerkers zou hebben gepest. Buckingham Palace maakte woensdag bekend hier onderzoek naar te doen.

Reden voor Lindsay Roth, een van de beste vriendinnen van Meghan, om op Instagram te vertellen wat voor een mooi mens Meghan is.De vrouw van prins Harry heeft aardigheid in de botten zitten, schrijft Lindsay. "Ik weet dat dit waar is na 22 jaar hechte vriendschap. Ik heb gezien hoe ze haar vrienden, hun families en haar collega's behandelt."

Lindsay, die Meghan op de universiteit leerde kennen, zegt dat de hertogin van Sussex erg denkt aan de mensen om haar heen. "Als je op de passagiersstoel zit wanneer ze aan het rijden is dan strekt ze bij de kleinste hobbel haar rechterarm naar je uit als gebaar van liefde om te zorgen dat je veilig bent. Als je een specifiek doel hebt dan helpt ze je dat te behalen en jouw passies worden haar passies. Als je ooit de eer hebt gehad om Meghan te ontmoeten - en ik hoop dat meer van jullie die krijgen - dan zie je de onbaatzuchtige en grootmoedige vriendin die ik gelukkig altijd achter me heb staan."

Ook omschrijft Lindsay haar vriendin als grappig. "Zo grappig dat je hardop moet lachen. En slim. Ze is meer dan een verhaal op de voorpagina."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--