Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw portret van Albert en zijn gezin

20 januari 2021 · Leestijd 2 min

Een nieuw portret van prins Albert van Monaco met zijn gezin is verschenen. Het Palais Princier heeft de nieuwe foto op social media gedeeld.

Op de foto is het vorstenpaar van Monaco met hun tweeling Jacques en Gabriella te zien. Jacques is gekleed in een donkerblauw pak, zijn zus Gabriella in een roze outfit. Charlène heeft een lange witte jumpsuit aan. De foto is door de fotograaf Eric Mathon gemaakt in het prinselijk paleis. Albert staat als trotse vader en echtgenoot achter prinses Charlène en hun kinderen prins Jacques en prinses Gabriella. Op de achtergrond zijn onder meer de prinselijke standaard en de vlag van Monaco te zien, terwijl in een bloemstuk witte orchideeën en rode rozen zijn verwerkt: de kleuren van het ministaatje.

Bij het bericht op Facebook wordt beschreven dat de foto vanaf vandaag te koop is in de souvenirwinkels van het vorstendom. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Prinses Charlène heeft op de foto haar veel bekritiseerde en veel besproken nieuwe kapsel. "Dat kapsel was mijn beslissing. Ik wilde het al heel lang doen. Deze stijl bevalt me. Dat is alles", zei de prinses in een recent interview met het Franse weekblad Point de Vue. "De kinderen vinden het prachtig, dat is het enige dat telt, en dat Albert, toen hij eenmaal van de schrik was bekomen, het nu ook mooi vindt. En verder zijn er warempel wel belangrijke zaken in de wereld om over te praten dan mijn kapsel."

Monaco_gezin_nieuw_portret.jpg

Tekst: Blauw Bloed/ANP

Foto: Palais Princier/Eric Mathon

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--