Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Oeps...hier is Catherine niet zo blij mee!

27 mei 2020 · Leestijd 2 min

Catherine en William zijn niet blij met de publicatie van een groot verhaal over de hertogin van Cambridge in het zomernummer van het glamourblad Tatler. Het uitgebreide artikel 'Catherine the Great' is online al te lezen en Kensington Palace reageerde woensdag met een korte persverklaring.

"Het verhaal bevat een hele reeks onnauwkeurigheden en valse voorstellingen, die voor publicatie niet aan Kensington Palace zijn voorgelegd", aldus het kantoor van William en Catherine, die in het groot opgezette artikel steevast met Kate wordt aangeduid. Op de inhoud van het omslagverhaal van Tatler werd verder niet in gegaan, maar de media kregen het advies om de inhoud te negeren.

De cover van het tijdschrift.
De cover van het tijdschrift.

In de beschrijving van 'Kate' worden allerlei karaktereigenschappen aan haar toegeschreven, de meeste niet erg vleiend. Ook wordt beweerd dat de hertogin van Cambridge niet blij is dat ze door het wegvallen van haar schoonzus Meghan en zwager prins Harry nu veel meer moet werken. Haar hele doopceel wordt gelicht en moeder Carole Middleton wordt neergezet als een tweede Hyacinth Bucket, de streberige ster van de televisieserie 'Schone schijn'.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--